Dead Singers Society

Whitney Houston, Amy Winehouse, Billie Holiday, Etta James, Janis Joplin, Judy Garland… Allemaal wereldberoemde zangeressen! Dode zangeressen. Allen ten onder gegaan aan hun eigen roem, en aan drugs. Roem moet wel een niet te dragen lot zijn. Roem en drugs lijken wel een stel. Het is slechts aftellen tot de volgende grote ster er een eind aan maakt (al of niet per ongeluk). Dan zal ze ook mogen toetreden tot de Dode Zangeressen Club.

Mirjam van Dam, Nederlandse zangeres, is veel te gezond, gesetteld en verantwoordelijk voor zo’n gevaarlijk en succesvol artiestenbestaan.

Maar daar legt ze zich niet bij neer! In deze komische muzikale show haalt ze alles uit de kast om haar idolen te doorgronden en zich aan hun levens te spiegelen. Ze gaat tot de bodem voor die Eeuwige Roem! Nou ja, bijna tot de bodem… Want echt dood wil ze nog niet.

In de ‘Dode Zangeressen Club’ worden Whitney Houston, Amy Winehouse en Billie Holiday en al die anderen tot leven gewekt, en probeert Mirjam zichzelf te ontworstelen aan de realiteit van haar eigen suffe bestaan. Of ze daarin slaagt is maar de vraag, maar het staat wel garant voor prachtige ballads, swingende songs en droog-komische scenes.

De CD Dead Singers Society is geproduceerd door platenlabel Gutman records. Wil je Mirjam’s nieuwe CD hebben? Dat kan natuurlijk! Mirjam verkoopt ze direct na iedere voorstelling. Of stuur een mailtje naar Mirjam en je hebt hem binnenkort in huis.

video
play-sharp-fill