Sophie van Hoytema – Lekker onderweg

Written by: Sophie van Hoytema

In het voorwoord van haar Cd “lekker onderweg”schrijft Sophie: “De reis begon jaren geleden met een theateroptreden. Ik liep tegen een fantastische pianist aan, die mij wilde begeleiden. Ed Boekee stapte in mijn ouwe Fordje en sindsdien zijn we op pad.
Altijd onderweg naar theaters en festivals, van Delfzijl tot Maastricht, van IJmuiden tot Hengelo. Van kleedkamer naar podium en weer terug. Er werden piano’s en microfoons in en uit de auto geladen, hectoliters brandstof verbruikt, TomToms versleten en ‘broodjes tankstation’ gegeten. De reis beperkte zich niet tot Hollandse grond; we kwamen tot ver buiten de landsgrenzen. We traden op in New York, in de jungle van Brunei en in de woestijn van Dubai. Overal waar we naar toe gingen, namen we liedjes mee en schreven er onderweg nieuwe bij. Een selectie van die liedjes hebben we verzameld op deze cd.
Of je nou thuis bent of ver van huis Of thuis bent ver van huis Of je nou links- of rechtsaf gaat Of op een keerpunt staat Of je nou stil bent of erover praat Of je weg nou over rozen gaat of niet Het doet er niet toe of je je bestemming bereikt Het gaat er om dat je van de reis geniet Vele volle teugen later zijn we nog steeds lekker onderweg! Maar nu in een splinternieuwe Mini. Dus… Gooi je haar in de wind, gas op de plank, cd in de lader en ‘enjoy the ride’!

Sophie van Hoytema


Ook te koop bij BOL.COM