Van Eva tot Evers

In het najaar van 2002 speelt Ed in het theaterprogramma “Van Eva tot Evers”.

Ellen Evers in One-Woman Show


Sinds de geschiedenis staat de mens, van kapper tot koningin, oog in oog met onbeantwoorde vragen. Is er een God? Waarom zijn we hier? Wat draagt een vrouw onder haar boerka? Vanaf 6 oktober worden deze vragen (en meer!) beantwoord in de humoristische one-woman show: Van Eva tot Evers.


Ellen Evers (bekend van onder meer de musicals Cats, Miss Saigon en Chicago) neemt het publiek mee op een muzikale reis door de geschiedenis met een uiteenlopende verzameling karakters: van de eerste vrouw tot de hedendaagse vrouw, kortom: Van Eva Tot Evers. Op zoek naar liefdes, het moederschap, carrières, relaties, respect en zichzelf, vinden deze dames stuk voor stuk ‘een oplossing’. Hoewel deze zogenaamde oplossing lang niet altijd is wat zij (of wij!) hadden verwacht. Van oerknal tot oermoeder, van slaaf tot secretaresse, van Paradijs tot de Miss Midden Oosten Verkiezing 2002. Van Eva Tot Evers biedt een avond vol onzin en emotie met live band onder leiding van Ed Boekee (KRO’s Notenclub) en bomvol bekende en onbekende liedjes.
De regie is in handen van Michael Diederich, bekend van onder meer de musicals Chicago, Saturday Night Fever, Rocky Over the Rainbow.

  • Ellen Evers, zang
  • Ed Boekee, piano
  • Andre Hoekstra, drums
  • Peter Heijnen, bas
  • Michal Diederich, regie